Main Media

Spegeldörrar - lyfter husets helhetskänsla

Design

Spegeldörrar har varit mer populära genom tiderna än de flesta andra dörrar. Det klassiska snittet tillsammans med många flexibla egenskaper gör den mångsidiga spegeldörren till en stadig favorit även idag. Oavsett om du ska renovera en äldre fastighet eller bygga nytt är det viktigt att välja en stil på spegeldörrarna som passar bra ihop med interiören.

För ett tidlöst uttryck är den traditionella designen med tre eller fyra speglar svårslagen. Dessa vackra spegeldörrar tillför en stilren elegans som lyfter helhetskänslan i ditt hem. I en modernare interiör kan en renare minimalistisk stil komma till sin rätt med dörrar som har endast en spegel.

Men det är bara början; äkta speglar, formpressade speglar, glasspeglar… Eller varför inte din alldeles egen design? Vår serie Unique tillåter dig att själv kombinera speglar med runda och rektangulära glasutskärningar i olika storlekar. Spegeldörrar må vara traditionella, men det behöver inte betyda gammalmodiga…

SPEGELDÖRRAR LYFTER HUSETS HELHETSKÄNSLA

Spegeldörrar tillverkas i en mängd olika material för att passa din personliga stil. Det gäller både design, färg och finish. Nästan ingenting är omöjligt, du kan få spegeldörrar målade i den nyans som passar dig eller lackade i den ton som på bästa sätt smälter samman med ytorna i ditt hem för att inge värme och glöd. Kombinerat med möjligheterna för glas kan du välja dörrar med en enhetlig look till hela hemmet, som lyfter inte bara inredningen, utan också husets totala helhetskänsla.