Main Media

Släta dörrar - oändliga möjligheter

Design

Släta dörrar erbjuder många spännande möjligheter till förbättringar i ditt hem, trots att de vid en första anblick kan te sig ganska enformiga. Utbudet är dock allt annat än enformigt. Släta dörrar finns tillgängliga i allt från träfanér, som tillför naturligt livfulla toner i rummet, till de trendigaste och mest nyskapande färger. Släta dörrar har fördelen att kunna komplettera i stort sett alla typer av inredning.

Släta dörrar har varit en stadig favorit genom årtionden, populära för sina rena linjer och flexibla ytor. En elegant slät dörr kan på ett enkelt och fördelaktigt sätt introducera nya inredningsidéer  i ditt hem. 
Det stora utbudet av trendiga dörrar i tidsenlig design skapar många varierande möjligheter för det moderna hemmet - oavsett om det gäller en lägenhet på femte våningen eller en stuga på landet.
Släta dörrar kan skräddarsys för att passa varje inredning, från den enklaste stil till den mest extravaganta. Släta dörrar kan målas i alla tänkbara färger efter ditt personliga tycke och smak. Du kan också själv dekorera dina dörrar och pryda dem med unika mönster som blir blicktilldragande innovativa inslag i ditt hem.

SLÄTA DÖRRAR SMÄLTER IN

Släta dörrar har också förmågan att på ett perfekt sätt kunna smälta in i miljön runt omkring. Genom att använda samma färg på dörrens yta som på tapeterna som omger dörren kan du skapa intrycket av en dold dörr.

Alla dörrar behöver förstås inte utmärka sig rent visuellt, ibland ju mindre desto bättre. En diskret, slät dörr kan vara det perfekta alternativet för att andra inredningselement och färger i rummet ska få komma till sin rätt.

DOLDA FÖRDELAR

Trots det avskalade utseendet besitter släta dörrar många egenskaper, som inte syns direkt på ytan. Vi erbjuder allt från lätta till massiva dörrar, med ljuddämpande effekter och brandhämmande inlägg. Möjligheterna är många.