Main Media

Snygga dörrar förtjänar snygga handtag

Design Smart

Det är stor skillnad på olika beslag. Swedoor har valt ut en serie med innerdörrsbeslag som kompletterar dörren, och som gör det enkelt att välja dörrhandtag som matchar skjutdörrstillbehören. Ett bra dörrhandtag ska ha en snygg design, vara lätt att montera, kännas bra att ta i och ska tåla att användas år efter år.

Fem snygga nyanser som matchar

Dörrhandtagen består av fem modeller, speciellt utvalda för att matcha den nordiska stilen: Dallas, Marseille, New York och Stockholm. Alla modeller finns i silver, stainless, gold, bronze och svart. Konceptet har vi utvecklat tillsammans med en kvalitetsleverantör, och de är av så god kvalitet så vi lämnar hela 10 års garanti. Hela sortimentet produceras i Europa.

“Nu kan du matcha ytan på dörrrhandtagen med skjutdörrstillbehören!”

Design
En serie tillbehör med fokus på stil, finish och materialval. Möjlighet att kombinera skjutdörrar med traditionella dörrar med matchande design och yta på tillbehör. 

Sustainability
Produkterna är ISO 14001-certifierade, nickelfria och 100% återvinningsbara. De är godkända av SundaHus, Basta, och Byggvarubedömningen.

Smart
Handtag med Quick-fit som underlättar montering och nya integrerade låsvred för skjutdörrar som döljs i öppet läge, är exempel på smart design i denna serie.

Dörrhandtagssortiment för innerdörrar

Alla dörrhandtag finns med nyckelskylt (eventuellt med blindskylt) och med WC-lås, om du inte önskar nyckel på dörren till toaletten.