Main Media

Jobb och karriär

Våra medarbetare är en avgörande faktor för vår framtida utveckling och framgång.
Våra värderingar ligger till grund för vår kultur, hur vi interagerar med våra partners och hur vi fungerar både som individer och som ett team. Vi tror att en starkt engagerad personalstyrka fortsätter att driva framgång och hjälper varandra att uppnå sin fulla potential. Vår värdebaserade kultur ger medarbetarna inspiration att göra ett utmärkt arbete för våra kunder och leverera kvalité i allt de gör. 

Vem söker vi 

För oss är det viktigt att skapa en mångsidig personalstyrka där alla behandlas rättvist och med respekt. Hos JELD-WEN ska alla ha möjlighet att bidra till företagets framgång och förverkliga sin fulla potential. Detta görs genom att använda de unika kompetenser och erfarenheter som varje individ besitter.

Även om vår bakgrund är annorlunda, delar våra medarbetare gemensamma värderingar för att alltid leverera bästa möjliga resultat till våra kunder. Oberoende av vilket affärsområde du väljer att bli en del av, letar vi efter personer som hjälper oss att utveckla vår affärsverksamhet etiskt och säkert. Vi letar efter dig som lägger vikt vid din egen och andras utveckling, alltid levererar utmärkt service till våra kunder, håller löften och ser på feedback som ett tillfälle för kontinuerlig förbättring.   

Varför välja oss

Vårt breda produktsortiment, kunskap och tekniska expertis gör att vi kan fortsätta att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Prestationskulturen på JELD-WEN hjälper våra medarbetare att uppnå sina personliga mål och hjälper även företaget att behålla sin position som marknadsledare.

Vi vill attrahera, behålla och utveckla människor med hög kompetens genom konkurrensförhållanden, utbildning, utveckling och karriärmöjligheter.

Vi är alltid på jakt efter engagerade människor med högt driv som vill bli en del av vårt team. Är du intresserad av att lära dig mer om karriärsmöjligheterna på JELD-WEN, är du välkommen att läsa mer om våra lediga jobb eller skicka oss ditt CV.

Jobb i Sverige – Dörren till framtiden

Lediga jobb

Är du intresserad av att se vilka möjligheter som finns i JELD-WEN internationellt och i Sverige?

Se lediga jobb

Dela det här med en vän