Main Media

Kvalitetsguide innerdörrar

Design Ljud Smart

Alla Swedoors dörrar är av god kvalitet, men självklart finns det skillnader. De kan vara svåra att se och förstå av att bara titta på dörren, eftersom det ofta är på insidan som dörrarnas egenskaper skiljer sig åt.

Innerdörrar är en viktig del av husets stil och stämning. När du väljer nya dörrar bör du naturligtvis välja en design som passar till ditt hem. Våra dörrar kan dock så mycket mer än att bara stänga ett hål i väggen.

Swedoors stora sortiment ger nästan oändliga möjligheter för att kombinera färger och former med olika ytor, fyllningar, glas och karmlösningar. Du kan få dörrar med ljuddämpande egenskaper, skjutdörrslösningar och ett stort antal olika spännande pardörrar.

Talesättet “kvalitet inifrån och ut” ska tolkas helt bokstavligt när det gäller dörrar.

Du kan lita på att du kommer hem med en kvalitetsvara, oavsett vilken dörr från Swedoor du väljer. Vi tillverkar alla våra dörrar själva för att kunna säkerställa att varje dörrlösning uppfyller de krav på hantverksmässig kvalitet som alla med rätta kan ställa på en produkt som ska hålla och se snygg ut i många år.

VI HAR GJORT DET LÄTT FÖR DIG ATT HITTA DEN RÄTTA KVALITETEN

Flera av våra dörrar har det yttre gemensamt, men kvalitetsskillnaden döljer sig i stället inne i dörren och i dörrens finish.

Med våra tre produktserier SUPERIOR collection, ADVANCE-LINE och clever-line kan du genomföra stilen på dina dörrar i hela huset och samtidigt välja kvaliteter och finesser efter hur dörren ska användas i bostaden. Bor du i hus vill du kanske ha dörrar med samma utseende i hela huset, men välja en kvalitet i källaren och en annan i resten av bostaden.

Varje dörr i SUPERIOR är en helhetslösning. Till varje dörrdesign har vi noggrant valt ut och designat ett speciellt sortiment av dörrkarmar, lister, gångjärn, glaslösningar och handtag, som stilistiskt passar perfekt ihop och ger ett harmoniskt och komplett designuttryck.

ADVANCE-LINE är en serie produkter som ger dig många olika möjligheter att arbeta med material, färger, funktioner och storlekar när du ska designa dina nya dörrar.

clever-line är en serie standarddörrar med fokus på funktionalitet. Dörrarna finns i ett begränsat antal designvarianter och modeller, men alla är i hög och gedigen kvalitet och uppfyller de grundläggande behoven.