Main Media

Enkeldörrar eller pardörrar?

Design Ljus

Att installera en ny dörr är ett av de mest effektfulla sätten att skapa en genomgående förändring av ett rum. Renoveringar, nybyggnationer, traditionella eller moderna: vad ditt projekt än må vara kan du skapa en personlig stil med hjälp av enkeldörrar. Enkeldörrar är standardanpassade, men trots det kan du skapa en stil som är allt annat än standard.

Från släta dörrar och spegeldörrar, till dekorationer med utfräsningar och glas, vidare till funktioner som ljud- och brandklassningar kan du planera för det som passar dig och ditt hem bäst.

Som pricken över i:et finns ett stort utbud av lacker och ytbehandlingar att välja bland, såsom träbetsningar, integrerade speglar, whiteboard, målning i alla tänkbara färger och andra spännande lösningar som kan hjälpa dig att skapa en unik stil i ditt hem.

PARDÖRRAR - ÖPPNA UPP FÖR MÖJLIGHETERNA

När du ser dig omkring hemma, slås du av tanken att det behövs en frisk fläkt? Eller ska du kanske bygga nytt och funderar över hur du bäst ska kunna utnyttja ytorna i ditt nya hus?

Oavsett hur dina planer ser ut, kan pardörrar vara ett fantastiskt sätt att öppna upp utrymmen mellan rummen, samtidigt som inredningen får en elegant touch. Pardörrar ger ett sofistikerat intryck och upplevelsen av att gå in i rummet lyfts till en ny nivå av dubbeldörrarnas stilfulla design.

Och inte bara det, pardörrar skapar ofta känslan av ett större hem. Utöver en illusion av mer generösa ytor har de även fördelen att kunna varieras. Eftersom möjligheten finns att "öppna väggarna" och slå samman rummen, ger pardörrar dig den ventilation, det extra utrymme och ljus du behöver, när du behöver det.