Main Media

SmartClose - gör slut på smällandet i dörrar

Design Ljud Säkerhet

Köksluckorna har gjort det i åratal, likaså toalettlocken. Med Swedoors SmartClose glider även dina innerdörrar igen mjukt och smidigt istället för att slå igen med full kraft.

Köksluckor med mjukstängningsfunktion tar vi i princip för givet numera och släpper vi moderna toalettlock behöver vi inte längre hoppa till av smällen, utan kan istället stå och se på när locket mjukt stänger sig själv. Lika självklart har det inte varit att våra innerdörrar ska stängas tyst och mjukt.

SWEDOOR SMARTCLOSE – LÖSNINGEN SOM GER INNERDÖRRARNA EN LYXIG KÄNSLA

SmartClose bygger på en teknik där diskret infällda beslag i karm och dörrblad gör att dörren glider igen automatiskt när man stänger. Funktionen träder i kraft först när det är meningen att dörren ska stängas, så självklart kan man låta dörren stå helt öppen precis som vanligt.

KOMPLETT LÖSNING MED MAGNETLÅS

Dörrar som är utrustade med SmartClose innebär en komplett dörrlösning med dörrstängare och magnetlås. När dörren är öppen är beslagen delvis dolda och frigörs när dörren stängs. Magnetlåset ser sedan till att dörren hålls på plats. SmartClose erbjuds som tillval till alla Swedoors innerdörrar i ADVANCE-LINE. Dessa innerdörrar kännetecknas av en hög kvalitet där design och många valmöjligheter står i fokus.