Main Media

Målade dörrar - släpp lös färgerna

Design

Hur många färger skulle du säga att det finns? - Tre? Eller kanske två tusen? Svaret är så många som din fantasi tillåter! Genom att vara kreativ och våga använda färgskalan till dina dörrar finns inga gränser för hur mycket liv du kan skapa i ditt hem.

Drömmer du om ett kollage av färgklickar från rum till rum, eller kanske en återkommande utvald accentfärg? Det finns ingenting som bättre uttrycker din personlighet än de färger och toner du väljer till din inredning.

NYANS - SKAPA RÄTT STÄMNING

Nyanser är det som definierar oss - våra humör, känslor och de karaktärsdrag som gör var och en av oss unik. Dessa nyanser spelar en särskild roll när vi väljer hur vi ska bo.

Vad sägs om en elegant vit nyans till matsalen? Kanske en diskret grön till uterummet, i harmoni med naturens färger? Möjligen en fyllig vinröd som uttrycker mod och substans?

Stable-Effect-H500-yellow-scenery

Genom att välja rätt färg och nyans till dina dörrar - precis som till väggar, mattor och gardiner - kan du skapa den stämning som passar ditt hem och din livsstil. Harmoni i hemmiljön har en förmåga att skapa harmoni även på insidan...