Main Media

Spegeldörrar för bostäder

Spegeldörren är en klassisk dörr vars popularitet än så länge har vägrat ge vika för nya trender och århundraden. Vi har flera olika modellserier med spegeldörrar i olika prisklasser och med olika konstruktion och design.

De mest klassiska spegeldörr vi har är en serie som vi kallar för Craft. Det är målade spegeldörrar konstruerade på traditionellt vis. De finns i ett antal olika designs, med eller utan glas, och har en kärna av massiv furu.

Tradition är en serie klassiska spegeldörrar i furu som går att få obehandlade, klarlackade eller vitpigmenterade. De är precis som Craft konstruerade på traditionellt vis och finns även de i olika utförande, med eller utan glas.

Vill man ha dörrar med klassiskt spegeldörrsutseende, men har en lite mindre budget finns det två alternativ. Det är så kallade formpressade dörrar. En serie med en massiv kärna, Compact, och en serie med en lätt kärna, Style. Båda finns i olika designalternativ, med eller utan glas.

Utöver dessa traditionella spegeldörrar finns det också två serier med lite mer moderna spegeldörrar med raka speglar, Unique och Purity.

Unique finns både som målad och med fanér (ek, vitpigmenterad ek, svartmålad ek och valnöt). Den går att få i en lång rad olika utseenden där man kan välja antal speglar (1-4) och olika typer av glasöppningar.

Purity är den lite billigare varianten, och den går bara att få folierad i vitt. Även den går att få med olika antal speglar, och med glasöppningar.

För den som är ute efter särskilt exklusiva dörrar har vi vårt senast tillskott SUPERIOR collection där det finns flera olika serier med spegeldörrar. Ett inlägg om det finns att läsa här.