Main Media

Barnens rum - släpp loss fantasin

Design Ljud Smart

Att inreda ett barns sovrum kan vara svårt. Allt från att välja lampskärmar till att komma på smarta förvaringslösningar till leksaker, kritor, trollstavar och cowboyhattar. Många funderar aldrig ens över det absolut första man ser när man stiger in i ett barnrum - dörren. Så vad finns det för möjligheter?

DESIGN - LÅT ÄVENTYRET BÖRJA

Ett barnrum utgör porten till en hel värld av nyfikenhet och det finns inga gränser för hur inredningen tillåts spegla det. En dörr med spännande design kan inspirera barn från första gången de går (eller kryper) in i ett rum - oavsett om dörren är formad som en rymdraket eller bara målad i en vacker färg. Att välja en dörr i samma tema som resten av rummet är en fantastisk idé!

YTOR - INGA BEKYMMER

Barn är barn. När kreativiteten flödar är det omöjligt att förutspå vart fantasin kommer att ta dem - eller hur rummet kommer att se ut när leken är över. Något du däremot kan föreställa dig är hur lång tid det kommer ta att städa upp efteråt… Med rengöringsvänliga ytor på barnens dörrar - säkra för de smutsigaste små handavtryck - kan du slappna av oavsett hur barnet valt att uttrycka sig.

IDÉER - VÅGA VARA KREATIV

Om dina barn tycks se på hemmets ytor som en konstnär ser på en tom duk - varför inte själv också bli lite uppfinningsrik? Ett barns dörr kan förvandlas till det perfekta verktyget för kreativitet med en blackboard eller whiteboard. Genom att integrera dörrens yta i ditt barns lek kan du förvandla dörren till ett roligt och intressant lekredskap.

TONÅRINGAR - HÄNG MED I UTVECKLINGEN

När barnrummet blir till tonårsrum och tonåringens intressen inte längre innefattar leksaker, måste det naturligtvis speglas i möbler och inredning. Varför skulle inte också dörren anpassa sig till de nya behoven och följa med i denna spännande utveckling? Kanske passar det bra att dörren förvandlas till spegel, istället för en passiv yta. Möjligen är det en ljuddämpande effekt som ska till - mest för hemmets övriga invånare …