Main Media

Moderna dörrar med 3d-mönster

Design

I många år har allt varit vitt och slätt, men fler och fler använder nu både färger och former i inredningen igen. Vi ser flertalet möbeltillverkare som använder tredimelsionella mönster för att bryta minimalismens rena linjer.

Det tredimensionella hittar vi bland annat bland mobilfodral, golv, lampor, konst och väggpaneler, men det är först på senare tid som vi ser detta även på möbler och interiör. 3D-mönster är lekfullt, du minns väl lego från barndomen?

3D-DÖRRAR SOM KÄNNS OCH SER ANNORLUNDA UT

När det gäller dörrdesign har det varit antingen släta dörrar eller traditionella spegeldörrar som har präglat marknaden. Charisma innerdörrar har ett tredimensionellt mönster som skiljer sig från vanliga släta ytor och banar väg för långt fler möjligheter och otraditionella uttryck – i tillägg är den även massiv och kan användas i Svanenmärkta byggnader.

3D-mönstret är formpressat och ger ett annorlunda djup för ögat än vad man är van vid. Ytan är slät och hård, så trots sitt tredimensionella mönster är ytan enkel att hålla ren med en torr eller fuktig disktrasa.

FORMER OCH FÄRGER VINNER I LÄNGDEN

Charisma-serien är en del av en revolution gällande inredning, som bryter av släta rena linjer och introducerar nya former och starkare, mer exotisk design. 3D-effekten lockar bland annat arkitekter och andra first-movers, som alltid är på jakt efter nya trender och nytänkande produkter. Det tar förmodligen inte lång tid innan dessa effektfulla och otraditionella designtrenderna får en större delaktighet i mainstream interiördesign. På senare har dessutom efterfrågan på annorlunda mönster, otraditionella färger eller annan design stigit markant. Charisma-dörrarna kan fås i valfri färg, så du säkert kan matcha dörren med din övriga interiör. Är du ute efter att fräscha upp ett rum med hjälp av en eyecatcher, så är det ett enkelt sätt att använda en dörr med 3D-mönster!

“Tredimensionellt mönster skiljer sig från vanliga släta ytor och banar väg för långt fler möjligheter och otraditionella uttryck. ”