Main Media

Dolda gångjärn

Dolda gångjärn på dörrar är en ganska underskattad designdetalj. I miljöer där man eftersträvar rena linjer är det en detalj som lätt glöms bort, men som egentligen kan göra stor skillnad.

Ett antal av våra olika dörrtyper kan förses med dolda gångjärn, vissa har det som standard och andra som tillval.

Character

Den ytterdörrsserie som vi kallar för Character har (förutom vid RC3-klassning) alltid dolda gångjärn som standard. Tillsammans med den unika glasningsmetoden utan glaslister blir det väldigt stilrena dörrar. Läs mer om Character här.

Bostadsinnerdörrar

Våra massiva bostadsinnerdörrar går att få med dolda gångjärn, men här är det ett tillval. Det gäller alltså serierna Stable, Craft, Compact, Unique och Charisma i ADVANCE-LINE, och de massiva furudörrarna i serien Tradition som tillhör clever-line. Information om våra innerdörrar finns i det första tre kapitlen i Mått & Fakta.

Massivdörrar

Även våra massivdörrar går att få med dolda gångjärn, även här som tillval. Här begränsas det dock av eventuella klassningar. Oklassade dörrar går förstås alltid bra, men för övriga klassningar rekommenderar jag att man hör av sig till vår arkitektsupport innan man föreskriver det. Massivdörrarna har ett eget kapitel i Mått & Fakta, det hittar man här.