Main Media

Vem säger att ljudisolerade dörrar måste vara tråkiga?

Brand Design Ljud Säkerhet

Den tyske filosofen Arthur Schopenhauer har sagt att den mentala kapaciteten en person har, står i omvänt förhållande till mängden oljud personen klarar av utan att bli störd. Även om detta är att ta i lite hårt, finns det en viss sanning i det. För hur bra klarar du att slappna av med ljudet från trafiken utanför och en granne som spelar hög musik? Det är inte alltid så lätt. Ett hus med en ljudisolerande ytterdörr kan därför vara alfa och omega!

BAKOM STÄNGDA DÖRRAR

Ett ordspråk som blir mer sant ju äldre du blir är ”borta bra men hemma bäst”. Efter en lång dag hemifrån är det skönt att komma hem till en sund och harmonisk innemiljö. Dessvärre har vi alla varit där, när vi sitter i ren frustration över allt oljud utifrån. Valet av ytterdörr handlar därför inte bara om trender och design, men även om egenskaper som ljudisolering, inbrottssäkerhet och brandsäkerhet.

STABIL OCH EFFEKTIV KONSTRUKTION

Ljudisolerade ytterdörrar har en stabil konstruktion och hög hållbarhet. De är gjorda för att hålla länge och reducera ljud utifrån. Det är även möjligt att kombinera ljudisolering med brandsäkerhet och inbrottssäkerhet. Ljudisolering kan du få även på pardörrar, och även på dörrar med olika typer av glasöppningar. Allt beroende på vilket krav på ljudisolering man har.

CHARMERANDE YTTERDÖRRAR MED LJUDISOLERING

Låt ytterdörren harmoniera med husets övriga arkitektur och stil – naturligtvis med ljudisolering. Oavsett om du önskar ett tidlöst och stilrent hem, eller modernt och trendigt så har Swedoor många olika ljudisolerande ytterdörrar i sortimentet. Du kan välja bland färger, storlekar, design och material. Med rätt val av design och funktionalitet kan man fånga husets själ, charm och personlighet. Även om det inte syns, gör valet av en ljudisolerad ytterdörr stor skillnad. Du kanske blir överraskad över hur mycket ljud som försvinner? Husets stämning blir plötsligt något helt annat – kanske mer harmonisk då oljudet utanför inte längre är ett problem.

“Det är även möjligt att kombinera ljudisolering med brandsäkerhet och inbrottssäkerhet. ”