Main Media

Skjutdörrar - den självklara lösningen

Design Smart

En modern livsstil leder ofta till att hemmets alla utrymmen pressas till sin gräns och utnyttjas till max varje dag. Hemmagym, bokhyllor, kanske en ny familjemedlem, alla måste de kämpa för att få rum på allt trängre ytor.

En del i dessa problem kan vara utrymmet som upptas av traditionella dörrar som öppnas och stängs. Genom att installera skjutdörrar i ditt hem kan du skapa mer utrymme på ett smart och prisvärt sätt. Skjutdörrar presenterar ett effektivt sätt att utnyttja ytor du kanske inte visste fanns och kan vara särskilt praktiska för mindre utrymmen, som tex. garderober. 

KOMPROMISSA INTE MED INREDNINGEN

Oavsett vilken inredning du valt till ditt hem är det sällan helt lätt att lyckas med perfekt placering, särskilt när det gäller möbler.

Det är inte alltid nödvändigt att kompromissa - varför försöka hitta lösningar med platskrävande dörrar? Genom att istället installera skjutdörrar i ditt hem behöver du aldrig fundera på att lämna plats för att kunna öppna och stänga dörrar. Det betyder att du istället kan koncentrera dig på var du ska placera den där lampan.

SKJUTVÄGGAR KAN VARA ETT ALTERNATIV

Vi tänker ofta på väggar som orubbliga och oflyttbara - men bara ordet vägg kan ibland vara vilseledande. Genom att installera skjutväggar kan du göra stora förändringar i ditt hem. Dörren försvinner lätt in i väggen när den öppnas och skjutväggen delar på ett smart sätt upp större rum i mindre.

“Är det trångt hemma? Men en skjutdörr får du en lika smart som snygg lösning och alla hemmets kvadratmeter utnyttjas optimalt. Swedoor. Take Notice.”

Även om dina väggar är av orubblig betong, finns fortfarande många möjligheter. Skjutdörrarna monteras helt enkelt utanpå väggen och använder istället lite av väggytan att röra sig på.

Och det bästa av allt - alla Swedoors dörrmodeller levereras även som skjutdörrar. Du har obegränsade valmöjligheter!