Main Media

Säkra ytterdörrar

Brand Design Ljud Ljus Säkerhet Smart

Vi kanske inte kan enas i fråga om design och personlig smak, men något som gäller för oss alla är att vi prioriterar säkerheten högt när det kommer till vår familj. Genom att installera säkra ytterdörrar kan du ta ett steg på vägen mot att göra ditt bästa för att beskydda dina närmaste och era ägodelar. Du kan välja ur ett stort utbud av snygga designer som alla lever upp till säkerhetsstandard och är utrustade med detaljer för att skänka dig extra ro i sinnet, såsom trepunktslås och inbrottssäkra gångjärn.

Skydda dem som betyder mest

Inbrottssäkra dörrar kanske inte är det första du reflekterar över när du planerar din inredning eller renovering. Men de kan göra en stor skillnad.

Vissheten om att din familj är trygg och säker är det som förvandlar ett ganska vanligt hus till ett riktigt hem. Med säkra ytterdörrar kan du känna att du gjort ditt yttersta för att värna om säkerheten för din hemmiljö och din familj.

Behåll det som är ditt

Inbrott är alltid ett sorgligt faktum när det inträffat, därför är det en god tanke att inte göra det onödigt lätt för en presumtiv inbrottstjuv. Säkerhetsdörrar kan utgöra hela skillnaden i ett sådant läge.

Utöver de typiskt stöldbegärliga föremålen som kontanter, TV:apparater, datorer, designmöbler och lampor, kan även andra oersättliga ägodelar försvinna vid ett inbrott. Familjefoton, barnteckningar och smycken, allt med sentimentala värden kan också ryka med av bara farten, vilket stärker argumenten för att överväga extra säkerhetsåtgärder när du väljer dörrar till ditt hem.

Känn dig säker när du blundar

Att försäkra sig mot det värsta tänkbara är inte något direkt nöje. Å andra sidan är det heller inget nöje att oroa sig över huruvida dina dörrar är säkra om nätterna när du är på semester.

Med vetskapen att du vidtagit extra säkerhetsåtgärder kan du planera utflykter utan att behöva bekymra dig - och utan farhågor kan du med lätthet få en god natts sömn.