Main Media

Extra kryddor till ditt kök

Design Ljud Ljus Smart

Köket är ofta en viktig samlingsplats i ett hus - ett ställe där man delar goda måltider och samtal. Vi tar köket på allvar, och vill erbjuda dig dörrar som binder samman rummet med resten av huset på ett spännande sätt. Vi har färgrika dörrar du kan spegla dig i, skriva på, eller se igenom.

VILKEN DÖRR SKA MAN VÄLJA TILL KÖKET?

In till köket kan man gärna välja en annan dörr, än till de övriga rummen i huset. En bra idé är att välja en dörr som släpper in mycket ljus, eller en dörr som kan användas till mer än att stänga in till rummet.

DÖRRFÄRG OCH DESIGN KAN FÖRÄNDRA HELA RUMMET - ÄVEN KÖKET!

Vi har dörrar som matchar din stil - antingen den är minimalistisk och modern, eller mer traditionell och klassisk. Välg en färg som speglar din personlighet och den stämning du önskar i köket. 

KÖKSDÖRRARNA KAN HA MÅNGA FUNKTIONER

I vår dörrserie Unique kan du välja mellan nya moderna ytor och innovativa lösningar som whiteboard, blackboard, spegel eller glas - valet är ditt. Alla designs går även att få som skjutdörrar.

VILL DU SLÄPPA IN LJUS I KÖKET?

Om du vill ha insyn utan att behöva ha dörren öppen, så att matoset sprider sig i huset, är en glasdörr en perfekt lösning. Då släpper du samtidigt in ljus i köket.

I våra serier Compact och Stable, erbjuder vi olika varianter av glasdörrar till kök. Du kan välja mellan olika glastyper och storlekar på glas. Vi erbjuder facettslipat glas, sandblästrat glas, gotiskt glas och klarglas. Det kan vara både praktiskt och snyggt att se vad som händer i övriga rum!