Main Media

Ytterdörrar med glas

Design Ljus

Om du överväger att skaffa nya ytterdörrar till ditt hem men ännu inte har hittat något som matchar din inredning på ett bra sätt, kan det vara bra att veta att dörrar med glas ofta gör där lilla extra för inredningsdesignen.

Ytterdörrar med glas finns att få i nästan obegränsade modeller och variationer. Det ger dig möjlighet att sätta en individuell personlig prägel på ditt hem inifrån och ut. Dina gäster välkomnas med ett tjusigt mottagande och huset belönas med extra ljusinsläpp.

ETT VARMT VÄLKOMNANDE

Oavsett om du står inför en renovering av ditt hem eller flyttar till ett helt nytt boende, utgör ytterdörren själva förbindelsen mellan inomhusmiljön och omvärlden.

Om du väljer en ytterdörr med glas skapar du en öppnare känsla och dina gäster känner sig välkomna hem till dig redan innan de trätt över tröskeln.

YTTERDÖRR MED EN PERSONLIG TOUCH

Ytterdörrar finns tillgängliga i ett stort urval av storlekar och modeller - och är du ute efter att skänka ditt hem en mer personlig touch ger ytterdörrar med glas dig ännu fler möjligheter.

Oberoende av vilken stil du väljer, åt det moderna eller klassiska hållet, eller vilka övriga krav du ställer på din ytterdörr finns mängder av möjligheter när det gäller glaskombinationer. Vill du förstärka ljusinsläppet ytterligare kan du också välja en lösning med sido- eller överljus. Alla våra ytterdörrar är CE-märkta.

“Behöver du en ljus idé? Välj en dörr från Swedoor. Vi har ytterdörrar med glas i många snygga modeller och färger som kan lysa upp vilket hem som helst. Swedoor. Take Notice.”

LJUS OCH INBJUDANDE ENTRÉ

Det finns många sätt att utnyttja dina fria ytor på ett optimalt vis, men få sätt är så effektiva som att lysa upp mörka utrymmen genom att släppa in extra dagsljus.

Din entré är det första rum du ser när du kommer hem och det sista du ser när du går hemifrån. Ge dig själv ett varmare välkomnande och avsked genom att kombinera känslan av mer generösa utrymmen med större ljusinsläpp. Med glasalternativen cotswold, frostat och laminerat kan du samtidigt värna om privatlivet utan att behöva avstå från det extra ljuset.