Main Media

Matcha tröskeln med golvet

Design

Många vet inte att man kan välja en tröskel som matchar golvet - men det kan man och vi lovar att det blir stor skillnad på resultatet!

Om man köper en ny innerdörr kan man vanligtvis hänga den på den befintliga dörrkarmen. Men väljer man att också köpa ny karm (vilket vi rekommenderar för bästa resultat) så ingår en tröskel i lackad ek. Men har man inte ett lackat ekgolv är det värt att köpa till en tröskel i samma lasyr som golvet, det blir en enorm skillnad på resultatet.

Nedan ser ni en vackert hem där man har valt ett fantastiskt, svart ekgolv och valt att behålla den lackade ek-tröskeln.

På bilden nedan har familjen valt att köpa en tröskel i svartlaserad ek för att matcha golvet och se vilken skillnad det blir! 

Våra laserade trösklar finns i både ek och ask. Ek-trösklarna finns i hela tio olika lasyrer och ask-trösklarna finns i tre lasyrer. Samtliga trösklar går att få som tröskelplatta (det är en platt, standardtröskel), falsad tröskel (för bäst ljudreduktion) samt som badrumströskel. Läs mer om våra laserade trösklar här.