Main Media

Vad kan jag som föreskrivare få för hjälp från er när jag föreskriver dörrar?

Brand Design Eco Isolering Ljud Ljus Säkerhet Smart

Vi tycker att dörrar är toppen, och är ganska stolta över att kunna erbjuda en hel massa alternativa lösningar, men vi förstår också att det kan vara lite svårt att veta hur allt hänger ihop om man inte är dörrnörd. Därför gör vi vad vi kan för att erbjuda hjälp och support på flera olika sätt.

Alla har vi olika sätt som vi föredrar för att hitta information och svar på de frågor vi har. Det försöker vi ta fasta på, och därför finns det en rad olika sätt att ta del av fakta om våra produkter. En bra början är alltid att gå in på vår hemsida, swedoor.se. Där finns allt man kan behöva i form av information i olika format och kontaktuppgifter när man vill ha personlig kontakt.

Arkitektrådgivaren

Arkitektrådgivaren är vår blogg för arkitekter och föreskrivande led. Texterna i den här boken är ett urval från just den bloggen. Den är i stort att betrakta som en kunskapsdatabas där man kan hitta svar på många av sina frågor, men lite nu och då dyker det även upp inlägg om arkitektur, design och case som vi har levererat till.

Mått & Fakta

Mått & Fakta är vår dörrbibel. Det är en klickbar teknisk katalog som är fullproppad med information om alla våra olika dörrtyper. Där kan man till exempel läsa om ytbehandlingar, mått, karmar, trösklar och mycket mer. Den innehåller också en hel del bilder och detaljer som man kan klicka på för att spara ner.

Mått & Fakta finns också som en separat katalog för ståldörrar, passande nog döpt till Mått & Fakta Ståldörrar. Det är lite viktigt att hålla isär ståldörrarna från våra klassade trädörrar, så därför har de fått en egen katalog.

Båda dessa finns att hitta under rubriken ”Teknisk info” på swedoor.se.

Personlig support

Utöver dessa informationskanaler är vi självklart tillgängliga för personlig support. Vi finns på telefon och mail. Kontaktuppgifter för detta finns på i relaterade inlägg nedan.

INFORMATIONSMÖTEN ONLINE

För den som vill ha samlad aktuell information om våra produkter och hur vi arbetar med exempelvis hållbarhet erbjuder vi informationsmöten online. Vid dessa möten finns möjlighet att ställa frågor och fördjupa sig i något ämne efter önskemål. Man får då möjlighet att ”träffa” vår arkitektrådgivare och skapa en mer personlig kontakt. Informationsmöten online kontaktar vi er för att boka, men det går också bra att boka en tid själv genom att klicka på "Boka tid för infomöte" nedan.

Boka tid för infomöte