Main Media

Vad kan jag som föreskrivare få för hjälp från er när jag föreskriver dörrar?

Brand Design Eco Isolering Ljud Ljus Säkerhet Smart

Vi tycker att dörrar är toppen, och är ganska stolta över att kunna erbjuda en hel massa lösningar, men vi förstår också att det kan vara lite svårt att veta hur allt hänger ihop om du inte är dörrnörd. Därför gör vi vad vi kan för att erbjuda hjälp och support på flera olika sätt.

Alla har vi olika sätt som vi föredrar för att hitta information och svar på de frågor vi har. Det försöker vi ta fasta på, och därför finns det en rad möjligheter om du vill ta del av fakta om våra produkter. En bra början är alltid att gå in på vår hemsida, swedoor.se. Där finns allt du kan behöva i form av information i olika format och kontaktuppgifter när du vill ha personlig kontakt.

Arkitektrådgivaren

Arkitektrådgivaren är vår blogg för arkitekter och föreskrivande led. Den är i stort att betrakta som en kunskapsdatabas där du kan hitta svar på många av dina frågor, men lite nu och då dyker det även upp inlägg om arkitektur, design och case som vi har levererat till.

Mått & Fakta

Mått & Fakta är vår dörrbibel. Det är en klickbar teknisk katalog som är fullproppad med information om alla våra olika dörrtyper. Där kan du till exempel läsa om ytbehandlingar, mått, karmar, trösklar och mycket mer. Den innehåller också en hel del bilder och detaljer som du kan klicka på för att spara ner.

Mått & Fakta finns också som en separat katalog för ståldörrar, passande nog döpt till Mått & Fakta Ståldörrar. Det är lite viktigt att hålla isär ståldörrarna från våra klassade trädörrar, så därför har de fått en egen katalog.

Båda dessa finns att hitta under rubriken ”Tips och råd/Mått och Fakta” på swedoor.se.

Personlig support

Utöver dessa informationskanaler är vi självklart tillgängliga för personlig support. Vi finns på telefon och mail. Kontaktuppgifter för detta hittar du i relaterade inlägg nedan.