Main Media

Hitta det viktigaste på vår hemsida

Som arkitekt och projektör finns det några delar av vår hemsida som är särskilt bra att känna till, och där du kan hitta mycket hjälpsam information.

När du kommer in på vår hemsida, swedoor.se, ska du alltid se till att Professionella är valt längst upp till höger om logotypen. Då säkerställer du att du har tillgång till den information som är bäst anpassad för dig.

I menyraden hittar du sedan ett antal rubriker under vilke det finns flera användbara sidor.

Produkter

Här hittar du lite enklare produktinformation, bilder på produkterna och information om tillbehör såsom till exempel trycken/handtag och foder.

IDÉER

Under rubriken IDÉER hittar du bloggen Arkitektrådgivaren. Där finns information om det mesta du kan behöva veta om dörrar, så den är alltid bra att besöka när det är något du undrar över.

Tips och råd

Här finns det två sidor som är lite extra intressanta, Mått och Fakta och Ladda ner.

Mått & Fakta är tekniska broschyrer där du hittar den mest omfattande informationen om våra produkter. Det finns en för trädörrar och en för ståldörrar.

Under Ladda ner finns det en mängd olika dokument som kan komma till användning. Det handlar exempelvis om produktblad, monteringsanvisningar och Byggvarudeklarationer.

Om

Nästa rubrik är OM. Här är det framförallt information om vårt miljö- och hållbarhetsarbete som kan vara intressant att titta på.

Om du klickar på Hållbarhet och miljö och sedan scrollar ner längst ner på sidan hittar du ett antal artiklar om exempelvis Byggvarubedömningen, EPD, Svanen och Sunda Hus.

Kontakta oss

Slutligen kommer vi till KONTAKTA OSS. Här under hittar du kontaktuppgifter till vår arkitektrådgivning.