Main Media

Populärt villaområde med stilsäker färgsättning

Bostad

Nybyggda bostadsområdet Humlelunden i Hjärup ligger mitt emellan Lund och Malmö och har på kort tid blivit enormt populärt. Det är byggföretaget JM som i fem olika etapper har byggt vackra villor och radhus i olika storlekar.

Varje etapp ser olika ut men området hålls stilsäkert ihop av gemensamma materialval och vacker färgsättning. På området finns både förskola och skola och är många barnfamiljers drömboende, bara några minuters bilfärd från både Lund och Malmö.

- Vi har varit med från projektstarten och levererat alla ytterdörrar, innerdörrar och förrådsdörrar. Det har över tid blivit ett stort projekt och det har varit kul att få se området växa fram, säger Thomas Björlin som är projektsäljare i södra Sverige för Jeld-Wen.

“- Vi har varit med från projektstarten och levererat alla ytterdörrar, innerdörrar och förrådsdörrar. Det har över tid blivit ett stort projekt och det har varit kul att få se området växa fram.”

Thomas Björlin | Projektsäljare i södra Sverige för Jeld-Wen

Samtliga hus har ytterdörren Amazon och förrådsdörren Bering men varje huslänga har sin specifika färg på dörrarna, vilket ger ett väldigt trevligt intryck. Innerdörrar har varje husköpare fått välja själva från JM:s utvalda sortiment. Främst hittar vi vita, massiva innerdörrar i husen och de passar bra in i de moderna husen.