Main Media

SmartClose gör slut på smällandet i dörrar!

Köksluckorna har gjort det i åratal, likaså toalettlocken. Med Swedoors nya SmartClose glider även dina innerdörrar igen mjukt och smidigt istället för att slå igen med full kraft.

Köksluckor med mjukstängningsfunktion tar vi i princip för givet numera och släpper vi moderna toalettlock behöver vi inte längre hoppa till av smällen, utan kan istället stå och se på när locket mjukt stänger sig själv. Lika självklart har det inte varit att våra innerdörrar ska stängas tyst och mjukt.

Nu lanserar Swedoor SmartClose – den nya lösningen som även ger innerdörrarna denna lyxiga känsla. Smart- Close bygger på en ny teknik där diskret infällda beslag   i karm och dörrblad gör att dörren glider igen automatiskt när man stänger. Funktionen träder i kraft först när det är
meningen att dörren ska stängas, så självklart kan man låta dörren stå helt öppen precis som vanligt.

Dörrar som är utrustade med SmartClose innebär en komplett dörrlösning med dörrstängare och magnetlås. När dörren är öppen är beslagen dolda och frigörs när dörren stängs. Magnetlåset ser sedan till att dörren hålls på plats.

SmartClose som lanseras i april erbjuds som tillval till alla Swedoors innerdörrar. Dessa innerdörrar kännetecknas av en hög kvalitet där design och många valmöjligheter står i fokus.
Cirkapris: Fabriksmonterad SmartClose inklusive magnetlås 1 450 kr.
 

Presskontakt

Peter Sejling

Sales and Marketing director Northern Europe | psejling@jeldwen.com

Gillade du vad du läste?

Dela det här med en vän