Main Media

Så kommer din nya innerdörr att se ut på plats!

Med några enkla tryck på datorn kan du nu prova dig fram och se hur olika innerdörrar ser ut hemma hos dig. Swedoors nya digitala designverktyg för innerdörrar säkerställer bästa valet innan du gör slag i saken och beställer.

Det kan vara svårt att föreställa sig hur en dörr kommer att se ut när den väl kommer på plats och för att inte göra tråkiga misstag är det lätt att vi väljer säkra kort, framför att ta ut svängarna.

Sedan tidigare finns Swedoors digitala designverktyg  för ytterdörrar. Nu lanseras samma tjänst för innerdörrar. Med några tryck på datorn får du en mycket bra bild av hur olika modeller och färger på dörren kommer att se ut i din hemmiljö.

Designverktyget är enkelt att hantera. Du börjar med att välja i vilket rum dörren ska sitta i: köket, sovrummet, badrummet eller i vardagsrummet. Sedan är det dags att välja om inredningen i rummet ska vara klassisk med
fiskbensparkett och väggpanel eller modern med de nu så populära grå väggarna och milda pastellerna på soffkuddarna. Därefter väljer du dörr och här finns riktigt många att välja mellan, alltifrån spegeldörrar och helt släta till modeller med olika former av spår och glaspartier. Eller varför inte prova en dörr med en inbyggd whiteboard eller blackboard som man kan skriva och rita på! När det är klart är det dags att välja en karm och här finns det både olika modeller och mått.

Slutligen det som många kanske tycker är det knepigaste valet av alla, färgen på dörren. Står man i affären och ska välja utan att ha möjlighet att se dörren i ett sammanhang blir det därför gärna vitt som passar i alla miljöer, trots att  en dörr i rosa eller sobert vitpigmenterad ek kan vara just det som ger rummet det där lilla extra lyftet. Men det nya designverktyget testar du dig fram och säkerställer rätt färg eller träslag för just ditt rum. Eftersom kulörer ofta ändrar nyans efter ljuset finns sedan även en funktion som ändrar ljuset från dags- till kvällsljus.

Swedoors nya internetbaserade designverktyg för innerdörrar hittar du här: www.swedoor.se/inspiration/designverktyg_id
 

Presskontakt

Peter Sejling

Sales and Marketing director Northern Europe | psejling@jeldwen.com

Gillade du vad du läste?

Dela det här med en vän