Main Media

Nya Charisma – dörren med 3D-effekt!

Swedoors dörrnyhet Charisma har en 3D-struktur som pressas in i ytan och ger en känsla av djup och perspektiv. Välj mellan tre olika utföranden.

Efterfrågan på nya mönster, mer färg och spännande strukturer i inredningssammanhang är stor. Och dörren är inte längre något som bara separerar två rum från varandra. En väl vald dörr lyfter inredningen, likaväl som en sliten och tråkig dörr drar ner känslan.

Nyheten Charisma från Swedoor är en dörr som både ser ut och känns annorlunda jämfört med andra dörrar. Förklaringen till detta är 3D-mönstret som har pressats in i ytan och ger en helt annan struktur än vad man exempelvis får när man fräser spår i dörrar.

Charisma finns i tre olika utföranden: en stram grafisk yta, en lite mer organiskt böljande samt en dörr där ytan har fyllts med romber. Det går även att få Charisma med glas, antingen på övre halvan av dörren eller på hela dörren.

När det kommer till kulörer är möjligheterna näst intill obegränsade, dörren går att få i nästan alla färger. Den finns även i olika storlekar och ett brett utbud av tillbehör som exempelvis dolda gångjärn och SmartClose som innebär mjuk stängning.

Tack vare den hårda ytan är mönstret i dörren lätt att hålla rent. Det enda som behövs är en torr eller fuktig trasa att torka av den med. Charismadörren är också ett miljövänligt alternativ som är godkänd att användas i Svanen-märkta projekt.
Prisexempel Charisma, från 3 770 kr.
 

Presskontakt

Peter Sejling

Sales and Marketing director Northern Europe | psejling@jeldwen.com

Gillade du vad du läste?

Dela det här med en vän