Main Media

Säg hej till nya Lea, Virga och Virgula

Vårt breda sortiment av ytterdörrar i serien ADVANCE-LINE har fått tre nya modeller. Samtliga är designade för att passa in i befintligt sortiment men också för att de har varit väldigt efterfrågade av våra kunder.

LEA

Vår omtyckta dörr Leon har funnits i sortimentet i många år och med infrästa, vågräta aluminiumskenor på utsidan av hela dörrbladet är dörren något alldeles extra. Ytan blir levande och få personer går förbi en Leon utan att titta en gång extra. Många har dock saknat en kompis till Leon – en utan fönster för användning till exempel in till en groventré, tvättstuga eller garage. Man vill ha samma exklusiva känsla med aluminiumskenorna men utan insyn. Och nu presenterar vi Lea, det perfekta komplementet till Leon!

 

VIRGA & VIRGULA

Våra andra nyheter är Virga och Virgula – strama skönheter med smala fönster och dolda gångjärn. Virga har ett fönster och Virgula har tre. Dessa dörrar passar perfekt på de ladhus som är väldigt efterfrågade just nu men egentligen är det dörrar som passar nästan överallt. Det listfria glaset ger en avskalad känsla och helt beroende på vilken färg och vilket handtag man väljer så får dörren helt olika uttryck.

 

EN DEL AV CHARACTER-SERIEN

Samtliga nyheter ingår i serien Character. Dessa dörrar kännetecknas av riktigt hög kvalitet med kärna av trä, dolda gångjärn och extra tålig ytbehandling. Dörrarna går att få i valfri NCS S-kulör och med en färg på insidan och en annan på utsidan som tillval – det perfekta sättet att kunna matcha dörren med både fasad och hall!