Main Media

CATAVU – en efterfrågad dörr för alla typer av hus

Swedoor har lanserat helt nya dörrar i serien clever-line. Åtta populära och efterfrågade modeller för alla typer av hus – tillgängliga i alla tänkbara färger och med klart eller frostat glas. Till ett pris som gör plånboken glad!

2014 delade Swedoor upp sitt ytterdörrssortiment i två serier – clever-line som är ytterdörrar av bra kvalitet men utan möjligheter till tillval. Dessa dörrar erbjuds endast i kulören NCS S-0502Y. Den andra serien heter Advance-line och för dessa dörrar går det att välja till egenskaper som säkerhetsklassning, ljudklasssning, extra isolering och en rad andra tillval när det gäller olika typer av glas, tillbehör och färger.

Mattias Darmark jobbar som försäljningschef på Swedoor och han är glad över de nya dörrarna som vi har döpt till CATAVU.

-Vi har hittat ett glapp i vårt sortiment och det ligger mellan våra vita dörrar i serien clever-line och våra mer exklusiva dörrar i serien Advance-line – det finns ett behov av bra ytterdörrar i fler färger än vitt men de behöver inte ha alla tillval som vi kan erbjuda i vår andra serie. Och därför är vi glada över att kunna presentera våra nya dörrar CATAVU.

CATAVU innehåller åtta efterfrågade designs och de passar både till moderna och mer klassiska hus. Dörrarna erbjuds dels i våra basfärger men går också att beställas i valfri NCS-S-kulör. De kan också levereras med både klart och frostat glas samt med sparkplåt i de fall det är efterfrågat. Se alla dörrar här.

- Jag ser det som att vi har kombinerat det bästa av två världar i våra dörrar från CATAVU, säger Mattias och berättar att kundernas önskemål har stått i fokus under utvecklingen och att de mest efterfrågade tillvalen har gjorts tillgängliga i dessa dörrar.

Catavu kommer att säljas över hela Sverige och finns tillgängliga i butik under våren 2023.

“Jag ser det som att vi har kombinerat det bästa av två världar i våra dörrar från CATAVU!”

Mattias Darmark | Försäljningschef Swedoor Sverige