Main Media

Hantverk och exklusiv design i ny dörrkollektion

Swedoor (JELD-WEN Sverige AB), Skandinaviens ledande dörrproducent, lanserar nu SUPERIOR collection – ett nytt produktsortiment av kvalitetssäkrade innerdörrar i exklusiv design för att täcka marknaden för lyxdörrar. SUPERIOR-dörrarna produceras efter individuella mått för att kunna matcha bostaden unika stil och arkitektur.

Med det nya produktsortimentet SUPERIOR storsatsar Swedoor på exklusiv design, gediget hantverk och tidlös kvalitet. Allt material väljs ut med omtanke för miljö och hållbarhet. Därefter sorteras, bearbetas, slipas och ytbehandlas alla delar för hand av skickliga hantverkare.  Varje dörr i SUPERIOR skapas för att kunna matcha bostadens unika stil, arv och arkitektur; oavsett om dörrens design ska passa sekelskifte, 20-tal, funkis eller nybygge. 

- Alltfler av våra kunder efterfrågar dörrar som går i samma unika och exklusiva stil som deras övriga interiör. Genom att designa, bearbeta, slipa och ytbehandla varje SUPERIOR-dörr för hand, kan vi ge den här målgruppen en dörr som är så långt ifrån massproducerad som man kan komma, säger Peter Sejling, Sales Director för JELD-WEN Northern Europe.

SUPERIOR collection är kvalitetssäkrade av fackmän för att säkra bästa kvalitet, design och funktionalitet. Från och med 1 maj är alla dörrlösningar i SUPERIOR-collection certifierade av FSC (Forest Stewardship Council) eller PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) som arbetar för att världens skogar ska brukas ansvarsfullt.