Main Media

Hitta rätt dörr med ny app

Att välja dörr har aldrig varit enklare. Med Swedoors nya app tar du ett foto på din nuvarande dörr och kan sedan prova dig fram bland hela sortimentet av inner- och ytterdörrar för att se vad som passar just dig och ditt hem. Och du har alternativ att välja mellan – det finns cirka 1 500 dörrkombinationer.

Det kan vara svårt att föreställa sig hur en ny dörr kommer att ta sig ut på plats. Vilken modell blir snyggast? Vilken färg kommer att ge det där lyftet? Med Swedoors app, där all text är på svenska, kan du direkt se vad olika val får för effekt. Enklare kan det inte bli!

För att komma igång börjar du med att ta ett foto på din nuvarande dörr och den närmaste omgivningen  runt dörren. Den här bilden behöver inte tas rakt framifrån utan kan tas ur vilken vinkel som helst. Sedan är det bara att välja och börja experimentera med alla dörrar i Swedoors dörrsortiment.

Ytter- och innerdörrar, dörrar med glas eller utan, klassiska eller moderna – valen är i princip oändliga och du  kan naturligtvis även botanisera bland en mängd olika färger. Även specialdörrar som t.ex. dörrar med brandhämmande egenskaper går att hitta i appen. Totalt finns det cirka 1 500 dörrkombinationer som du kan prova dig fram emellan.

Är du intresserad av en ytterdörr och vill se hur den kommer att se ut både från utsidan och insidan är det också möjligt. För att det ska vara så enkelt som möjligt att prova olika dörrar har appen en swipefunktion där du snabbt kan bläddra  mellan olika dörralternativ.

När du sedan har hittat en dörr som du blir lite mer nyfiken på, kan du via appen enkelt ta fram fakta om dörren som t.ex. mått, material och ljudegenskaper. Och när du slutligen har valt vilken dörr du vill ha, kan du lika lätt hitta karta och kontaktuppgifter till närmaste återförsäljare.
 
Appen är kostnadsfri och finns för iOS och  Android.
 

Tags

app app app

Gillade du vad du läste?

Dela det här med en vän