Main Media

Tyst och tryggt med nya klassade designytterdörrar

Maximal ljuddämpning och extra inbrottsskydd. Nu lanserar Swedoor ytterdörrar med helt nya möjligheter som bland annat innebär ökad tystnad och trygghet för den som bor i loftgångslägenhet eller villa.

Ytterdörrarna Silence bygger på en unik konstruktion som ger helt nya möjligheter  eftersom de kan kombineras med ljud-, inbrotts-, brand- och rökgasklassningar. Även isoleregenskaperna har förbättrats och designmöjligheterna är unika eftersom klassningarna kan kombineras med en mängd olika mönster,  dekorer  och glasöppningar etc. Dörrarna passar perfekt till lägenheter utan slutna trapphus eller till villor vid exempelvis hårt trafikerade vägar.

Med en ljudisolering i toppklass, (upp till 43dB), slipper nu den som bor i bullriga miljöer att bli störd och en banbrytande nyhet är att detta nu går att kombinera med riktig inbrottssäkerhet. Tidigare har man ofta varit tvungen att välja en mer opersonlig säkerhetsytterdörr i stål för att få maximalt inbrottsskydd men nu kan loftgångsdörrarna alltså kombineras med RC3 (Resistance Class). Dessa ytterdörrar har visserligen, även som standard, ett bra bas- skydd mot inbrott, men tillvalet RC3 innebär att dörren testats för att stå emot minst fem minuters ihållande inbrottsförsök med olika verktyg som skruvmejslar och kofot.

Inbrottsklassningen är bara ett exempel på de tillval som numera går att göra när man beställer loftgångsdörrar från Swedoor. Dessutom kan dörrarna fås i de flesta av Swedoors ytterdörrsmodeller i ADVANCE-LINE, i valfri NCS-kulör, med sidoljus om så önskas och diverse tillbehör.
 

Presskontakt

Peter Sejling

Sales and Marketing director Northern Europe | psejling@jeldwen.com

Gillade du vad du läste?

Dela det här med en vän