Main Media

Swedoor lanserar ståldörrar!

Swedoor, Skandinaviens ledande trädörrsproducent, utökar nu sitt sortimentet med nya dörrar i stål. De nya ståldörrarna står för högsta kvalitet – både när det kommer till design och funktion.

Nu gör Swedoor en unik inbrytning på den traditionella svenska marknaden för ståldörrar. De nya ståldörrarna håller högsta kvalitet vad gäller både design och funktion. Som alla ståldörrar passar de bäst i miljöer med ett stort slitage som exempelvis industri- och lagerlokaler och med sin design och finish i toppklass, passar de även bra som komplement i exempelvis kontor, hotell och sjukhusmiljöer.

Dörrarna erbjuds i en rad olika utföranden avseende skydd mot bland annat brand-, ljud- och rökgaser. De finns både som ytterdörr och innerdörr, som enkel eller pardörr, och kan kombineras med en mängd olika glasöppningar. Som standard galvaniseras alla dörrarna och därefter pul- verlackeras vilket ger ett mycket bra skydd mot  korrosion. I sortimentet finns dessutom enbart galvade dörrar, eller som ett mer exklusivt alternativ, helt i rostfritt stål.

Gällande dörrens praktiska funktioner och kvalitén på insidan finns inte heller här några kompromisser. Den  starka stålkonstruktionen har en effektiv brandhämmande isolering som ger en viktig ljuddämpande effekt. Dörrserien uppfyller bland annat branschens stränga krav på ljud- reduktion (Rw’33dB till Rw’40dB), brandklass (EI230 och EI260) och rökgaskrav för varm och kall rök (Sa och Sm).