Main Media

Nytt designverktyg hjälper dig att välja ytterdörr

Det nya internetbaserade designverktyget hjälper dig att se hur din tilltänkta ytterdörr kommer att se ut i verkligheten. Med några enkla knapptryckningar väljer du hustyp, dörrmodell och färg och kan experimentera dig fram till rätt dörr för just ditt hus.

Ytterdörren betyder mycket för känslan av huset och genom alla tider har en viktig del av gästfriheten legat i att ha en vacker och välkomnande dörr. Idag finns det ett mycket stort utbud av dörrar i olika färger att välja mellan och det kan vara svårt att föreställa sig hur dörren kommer att se ut i verkligheten.

För många är tiden knapp och därför blir vi allt fler som vill planera inköp via nätet innan man ger sig av till butiken. I tider som dessa lanserar nu Swedoor ett internetbaserat designverktyg där du med några få knapptryckningar kan prova dig fram så att du hittar rätt dörr för just ditt hus.

Du börjar med att välja vilken hustyp som du vill placera dörren på och här finns det fyra husmodeller att välja mellan. Sedan går du vidare och väljer fasadbeklädnad, fönster och tak. Efter det är det dags att välja dörr och
då finns det en mängd olika dörrar i både klassisk och modern stil att experimentera med.

Färgen är viktig för intrycket och eftersom det är betydligt lättare att välja färg genom en knapptryckning på datorn än genom att måla med pensel, så kan du med designverktyget verkligen ta ut svängarna och prova färger som du kanske annars inte hade vågat. Eftersom intrycket av en färg förändras mycket beroende på hur ljuset är kan du även välja om du vill se resultatet i dags- eller kvällsljus.

Swedoors nya designverktyg hittar du här: www.swedoor.se/inspiration/designverktyg

Presskontakt

Peter Sejling

Sales and Marketing director Northern Europe | psejling@jeldwen.com

Gillade du vad du läste?

Dela det här med en vän