Main Media

Naturmaterial i dörren till det offentliga rummet

Med Swedoor JW:s massivdörrsortiment finns alla möjligheter att skapa en unik miljö med gedigen naturmaterialskänsla. Furufanér, mattlack och liggande fanér är några av årets trender till det offentliga rummet och ger ditt projekt ett högkvalitativt och uppdaterat uttryck, direkt hämtat från naturen.

Precis som i de flesta inredningssammanhang är även i år naturen och dess gedigna material en stor inspirationskälla. Swedoors svar på detta är ett brett sortiment av dörrar och glaspartier, designade och anpassade för det offentliga rummet.

I år ser vi framförallt furu i varianter med mattlack, färgade lasyrer och mönsterlagda fanér som ger ett naturligt uttryck och en tidsenlig finish till projektet.

Störst efterfrågan står ekfanér för. Uppstickaren är furufanér där möjligheten att tillsätta lasyr ger oändliga vägar till ett unikt uttryck. Än så länge ser vi oftast laserade dörrar i vitt eller svart. Kanske är det dags att våga gå utanför det förväntade och välja en annan kulör? Det är ett beslut som snarast begränsas av fantasin, framför att det skulle vara mer komplicerat att beställa. Det är inte bara material och ytfinish som kan varieras i det oändliga - det finns även många valmöjligheter när det kommer till produkternas funktion och mått.

Swedoors träbaserade massivdörrsprodukter erbjuds FSC-certifierade och är därmed ett hållbart val – både vad gäller kvalitets- och miljöhänseende.
 

Presskontakt

Peter Sejling

Sales and Marketing director Northern Europe | psejling@jeldwen.com

Gillade du vad du läste?

Dela det här med en vän