Main Media

Massiva innerdörrar – helt rätt i tiden!

Att göra långsiktiga val ligger helt rätt i tiden, vilket naturligtvis även gäller för dörrar. Swedoor har ett brett sortiment av gedigna massiva innerdörrar i trä, lika vackra att titta på som att de håller i kvalitet år efter år.

Att tänka kvalitet, goda produktegenskaper och hållbarhet framför slit och släng, ligger definitivt rätt i tiden. Dörrar är naturligtvis inget undantag och som ett led i detta ser Swedoor ett markant ökat intresse för massiva innerdörrar i trä.

En gedigen, massiv trädörr har trämaterial hela vägen igenom, i motsats till en lätt innerdörr som vanligen är uppbyggd med en kärna av papp. De olika kärnmaterialen hänger oftast ihop med skillnader i dörrens vikt och ljuddämpande egenskaper. Ju enklare material, desto lättare vikt på dörren och minskad förmåga att stå emot ljud.

En massiv innerdörr i trä är tyngre, mer gedigen och har egenskaper  som dämpar  ljudvolymen  inomhus.  För att inte tala om skillnader i kvalitet och ytfinish som visar att en innerdörr i massivt trä ger ett helt annat, mer exklusivt och vackert intryck.

Swedoors sortiment av massiva innerdörrar finns i flera modeller, såväl minimalistiska och moderna som klassiska spegeldörrar.
Prisexempel: Craft från 2 670 kr och Stable Nature från 3 060 kr.
 

Presskontakt

Peter Sejling

Sales and Marketing director Northern Europe | psejling@jeldwen.com

Gillade du vad du läste?

Dela det här med en vän