Main Media

Design och säkerhet hand i hand

SWEDOOR JW:s aktuella säkerhetsklassade ytterdörrar är lika snygga som vilka designdörrar som helst. Och det utan att dörrarna förlorar sina säkerhetsaspekter. För villaägaren innebär detta unika ytterdörrar – medan inbrottstjuven får en tuff match.
 

Säkerhetsklassade ytterdörrar är inte alltid särskilt estetiskt tilltalande. De flesta är tillverkade i stål och passar sällan  till våra ombonade hem. Swedoors nya säkerhetsklassade ytterdörrar i trä, med samma inbrottssäkerhet (klass RC3), ändrar på detta. Med bättre isoleringsförmåga och designmöjligheter än motsvarande ståldörrar, är Swedoors nya dörrsortiment ett välkommet tillskott på marknaden.

Unikt med dörrsortimentet är möjligheten att sätta in glas i dörren, något som tidigare har krävt dyra speciallösningar. I det breda sortimentet hittar du till och med altandörrar som klarar kraven för att få klassas som säkerhetsdörrar.

Enligt Stöldskyddsföreningens statistik har de fullbordade villainbrotten ökat under de senaste åren och många villaägare är också oroade för att inte kunna resa iväg på semester utan att riskera att få inbrott. Att tjuvarna ibland är så fräcka att de inte drar sig för att göra inbrott när familjen ligger hemma och sover, har gjort att många villaägare har valt att förse hallen med metallgrindar eller ståldörrar. Något som nu inte längre behövs när design och säkerhet kan gå hand i hand.

Säkerhetsdörrarna som finns i en rad olika modeller och färger är dessutom mycket prisvärda. Prisbilden är från cirka 12 500 kr, pristillägg för tät dörr cirka 5 190 kr och för glasad dörr cirka 7 000 kr.

Presskontakt

Peter Sejling

Sales and Marketing director Northern Europe | psejling@jeldwen.com

Gillade du vad du läste?

Dela det här med en vän