Main Media

Kontaktuppgifter arkitektrådgivning

Swedoor har jobbat med rådgivning mot arkitekter i mer än 30 år. Vår arkitektrådgivare heter Torbjörn Svantesson och hans uppgift är att hjälpa dig som arbetar som arkitekt eller i förekrivande led att göra det så enkelt som möjligt att föreskriva dörrar. 

Torbjörn har arbetat med försäljning på Swedoor i 15 år och har en gedigen kunskap både när det gäller produkterna och de tjänster vi erbjuder.

- Jag är intresserad av den kreativa processen bakom arkitekturen och det känns roligt att få bidra med kunskap som underlättar det arbetet, säger Torbjörn.

När Torbjörn inte jobbar gillar han att cykla. Helst långt och helst på grusväg. När vi frågar om vilken dörr i Swedoors breda sortiment som är hans favorit svarar han att det är den enkla och eleganta dörren Format 7530 i serien SUPERIOR Collection. Och vi kan bara hålla med om att den är något extra!

Behöver du personlig hjälp när det gäller en fråga eller behöver du diskutera ett projekt så är du välkommen att kontakta Torbjörn Svantesson via mail eller telefon.

E-post: arkitektradgivning@jeldwen.com

Telefon: 072-237 60 42