Main Media

Arkitektrådgivaren blir bok!

Smart

De mest lästa inläggen i vår blogg för arkitekter och byggnadsingenjörer blir nu bok.

I fyra år har vi drivit den här bloggen – Arkitektrådgivaren - med syfte att tillhandahålla professionell och lättillgänglig information till i första hand arkitekter och byggnadsingenjörer. Under dessa år har vi sett besökarantalet öka i takt med att bloggen har fyllts med relevant och användbart innehåll, och idag är ni många som hittar svaren på era frågor om dörrar här. 

Hösten 2019 satte vi oss ner och funderade på om det fanns något mer vi kunde göra för att nåt ut med, vad vi tycker är, viktig och intressant information till just den här målgruppen. Efter lite spånande, och mycket kaffe, kom vi fram till något som kändes ganska självklart, att göra en bok!

Boken, som nu är färdig, består av ett slipcase med fyra häften. Varje häfte har ett eget tema och innehåller flera inlägg från bloggen. De teman vi har valt ut är ”Säkerhet”, ”Tillgänglighet”, ”Trösklar” och ”Att föreskriva dörrar”. Detta är de ämnen som vi har sett det största intresset kring de senaste åren, både vad gäller lästa inlägg på bloggen och de frågor vi får till vår arkitektsupport.

Förutom ett innehåll som vi tror kan komma till stor nytta på de olika arkitektkontoren runtom i Sverige är boken också toksnygg. Vi har fått hjälp av varumärkesbyrån Grand Public att designa detta lilla mästerverk, och resultatet är en stilren produkt med kontemporär design.

Under året kommer vi paketera dessa böcker med omsorg och skicka ut som en gåva från oss till er. Vår förhoppning är att ni ska känna att vi gillar er, och kanske låta boken få ligga framme så att den som vill kan bläddra lite när tid ges och läsa ett inlägg eller två. Kan vi på det sättet sprida ännu mer kunskap om vårt favoritämne så tror vi att det kan vara till glädje för både er och oss.