Ståldörrar med styrka och hållbarhet

Steeldoor Environment Picture3

Styrka och robusthet behöver inte gå ut över design och estetik. Därför uppfyller våra ståldörrar både branchens stränga krav för brand, ljud och slagtålighet, samtidigt med en elegant design.

Hållbarhet och styrka kombinerat med brand- och ljudkrav har fortsättningsvis en mer framträdande roll när man ska välja dörrar för professionellt bruk, som t ex i byggbranchen och i industrin. Därför har vi nu introducerat en serie ståldörrar, som både uppfyller en lång rad brand-, ljud- och funktionskrav och samtidigt är riktigt fina.

Dörrsserien med innerdörrar och ytterdörrar utmärker sig med sin starka stålkonstruktion med en kärna av effektiv brandhämmande isolering, som bidrar till en markant ljuddämpande effekt. Utöver detta är ståldörren testad och certifierad efter europeisk standard och brandklassad EI230 och EI260.

Vi erbjuder en högkvalitetsprodukt efter gällande standarder, där vi inte kompromissar med kvaliteten. Vi erbjuder bland annat rostfri tröskel, pulverlackering (korrisionsklass C2m för innerdörrar och CM3 för ytterdörrar) och galvaniserat stål som standard. Dörrarna erbjuds även med röktäthetsklass Sa och Sm, som förhindrar genomträngning av kall och varm rök.

Ladda ner vår broschyr här >>

 

Steeldoor Environment Picture1

 

 

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.